Probeer onze tools 30 dagen gratis uit

Live chat support op uw website

De meeste bezoekers op uw website willen gericht informatie. De bezoeker bekijkt een paar pagina's en wil dan de informatie hebben gevonden. Het is vervelend voor een bezoeker wanneer de informatie niet gevonden kan worden. De meeste bezoekers zullen uw website dan verlaten en de vraag via de zoekmachines proberen te vinden.

Met een chat op uw website kunnen bezoekers direct met u als beheerder chatten om zo sneller aan hun informatie te komen.
U kunt zelf instellen wanneer uw chat online is, welke teksten u wilt gebruiken en instellen of bezoekers automatisch een uitnodiging krijgen om te chatten.

Probeer onze diensten nu gratis en vrijblijvend 30 dagen uit.

Gemakkelijk te installeren

Onze tools zijn gemakkelijk te installeren. Ook is het mogelijk om de live chat support als plugin te downloaden voor:

Bezoekers op uw website

U kunt uw bezoekers op uw website volgen en kijken welke pagina's zij hebben bezocht. Wanneer u bijvoorbeeld ziet dat een bezoeker de juiste pagina niet kan vinden kunt u deze bezoeker een uitnodiging sturen.

De bezoeker krijgt vervolgens een popup op de pagina met een tekst die u zelf kunt invoeren. Zo wijst u de bezoeker erop dat er een chat op de website staat en wanneer ze vragen hebben u klaar staat deze te beantwoorden.

Voorbeeld uitnodiging