Probeer onze tools 30 dagen gratis uit

Project management software

Heeft u veel projecten of werkt u samen met verschillende partners? Soms kan u dan door de bomen het bos niet meer zien wat er moet gebeuren in welk project.

Met project management software kunt u gemakkelijk en snel een overzicht creëren in uw projecten. Werk samen in een team om zo elkaar op de hoogte te houden. Maak gemakkelijk een nieuw project aan.

Probeer onze diensten nu gratis en vrijblijvend 30 dagen uit.

Project management wall

Communiceer met uw team op een eigen wall. Op deze wall kunt u berichten typen die voor uw team te lezen zijn.

Project management To-Do

In bijna elk project heb je een aantal punten die verwerkt moeten worden. Maak een overzicht van de verschillende To-Do punten in het project. Deze To-Do punten zijn te koppelen aan een gebruiker zodat iedereen kan zien wat er gedaan moet worden.

Bij elk To-Do punt kunt u en uw team reacties plaatsen zodat de voortgang besproken kan worden. Wanneer een To-Do behaald is kan deze afgevinkt worden.

Project management media upload & overzichten

In elk project is het mogelijk om media te uploaden. Mocht u bijvoorbeeld een design bureau zijn dan kunt u hier de verschillende logo ontwerpen in uploaden. Vervolgens kan uw klant deze ontwerpen zien en daar direct zijn/haar reactie in plaatsen.

U kunt een overzicht creëren van uw bestanden. U kunt op deze manier altijd en overal bij uw bestanden.

Altijd op de hoogte van de voortgang van uw projecten

Elk project heeft een timeline. U kunt in één oogopslag zien wat er is veranderd in het project.

Elke handeling die in het project wordt gedaan wordt opgeslagen in deze timeline. Wanneer iemand een bericht op uw media plaatst of een To-Do punt is behaald wordt alles overzichtelijk getoond in uw eigen timeline.

Op deze manier krijgt u grip op uw projecten en kunt u beter met uw team uw projecten managen.

Tijdregistratie / timer

U kunt onze Tijdregistratie / timer tool implementeren in de projecten. Wanneer u deze twee tools met elkaar combineerd kunt u tijdregistratie per project bijhouden.

U kunt dan zien wie er wanneer heeft gewerkt en waar hij/zij mee bezig is geweest. Wanneer u projecten op basis van uren factureerd kunt u dit gemakkelijk en snel uit het systeem opmaken.